En smakbit

aelindragonmaasShe would never forget this room. 

It still haunted her dreams. 

The table was empty, but she could see him there, broken and almost unrecognizable, the scent of gloriella clinging to his body. Sam had been tortured in ways she hadn´t even known until she read Wesley´s letter. The worst of it had been requested by Arobynn. Requested as punishment for Sam´s loving her – punishment for tampering with Arobynns belongings. 

Från Queen of shadow av Sarah J. Maas.

14 thoughts on “En smakbit

  1. Oi! Det var ikke lite heller 🙂 Men det hørtes ut som en spennende bok du leser. Jeg holder på med The complete chronicles of Amber som er full av alt som skjer ved et middelalderhoff. Samtidig som den og skjer i nåtid. Jeg elsker den blandingen 🙂 Ha en riktig fin søndag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s