I ♥ Newt

prijsvraag-fantastic-beasts-and-where-to-find-them-posterJag har precis kommit hem efter att ha sett Fantastiska vidunder och var man hittar dem och den var riktigt bra. Mycket bättre än jag vågade hoppas på då jag alltid är rädd för att ha för höga förväntningar.

Rollsättningen har de lyckats riktigt bra med, speciellt Eddie Redmayne som Newt som är en underbar karaktär. Och det 1920-tal de visar upp med kläder, fordon, boende, sätt att leva känns mycket realistiskt. Det enda jag reagerade på var att en del sekvenser inuti resväskan (ni förstår när ni ser den) var en aning överanimerade.

Nästa film i serien kommer 2018. Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s