Utmaningar

Läs-it-snow

Nellon anordnar en läs-it-snow i år också, mellan 21 och 27 december, och jag tycker att det ska bli jättekul. Det blir en bra motvikt till alla sociala begivenheter under den perioden att få grotta ner sig i böcker och bara ta det lugnt.

snowgirlreadingÄn så länge har jag inga planer på vad jag vill läsa, men jag tror inte att det blir något speciellt tema utan jag fortsätter följa min utmaning att avsluta serier. Förhoppningsvis kan jag avrunda månaden, och året, med att komma i mål med några till. Jag har några titlar i åtanke som jag vill låna från biblioteket.

Följ utmaningen på #läsitsnow16 i sociala medier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s