Musikåret 2016 – del 1

De små sammanfattningar som man brukar få från Spotify om vilka låtar och artister som man spelat mest under året är väldigt kul. Förra året såg det ut så här på familjens konto och nu var jag nyfiken på hur det ser ut nu då barnen lyssnat lite mer. Och om Mumford and sons fortfarande var i topp.

catsnowhead
Fail, Spotify!

Därför blev jag riktigt besviken när det inte kom något annat än en låtlista med de låtar som spelats mest. Först trodde jag att det skulle komma mer specificerad statistik, men efter en hel del letande på nätet så förstod jag att detta var allt för de ”testar en ny grej i år”.

Uppenbarligen är den grejen att göra folk sura för jag var inte den enda som letat som en tok men förgäves. En del på forumen som jag kollade på riktigt förbannande och någon hotade med att avsluta sitt konto. Hoppas att de testar samma gamla vanliga grej nästa år.

One Reply to “Musikåret 2016 – del 1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s