4 = Mycket bra, Fantasy

Queen of shadows

She´d come back – but too late. Too late.

Celaena, eller Aelin som hon kallar sig nu, är tillbaka i Rifthold, men medan hon var borta har mycket förändrats. Det är få som är glada över att hon är tillbaka och många betraktar henne som en svikare och förrädare.

queen-of-shadowscollage

Men Aelin har inte tid att bry sig om sina sårade känslor. Hon måste genomföra sina planer för det är enda sättet att rädda dem hon älskar. Oavsett vad de tycker om henne. Och hon har bara dagar på sig innan allt är för sent.

Hjälp vad jag tycker om den här serien! Sarah J. Maas kan verkligen skriva så att man bara sugs in i berättelsen och det var likadant med Queen of shadows. Trots att boken är tjock så blev det aldrig segt eller tråkigt utan det var ständigt något som höll uppe spänningen.

Så många intressanta karaktärer som jag brydde mig om och hejade på trots att jag hela tiden befarade att det skulle sluta illa för dem. De hade ju sannerligen oddsen emot sig.Det är fantasifullt, intelligent och ofta riktigt humoristiskt. Och samtidigt så rörande att jag faktiskt grät en skvätt i slutet.

Betyg: 4,5/5

En reaktion till “Queen of shadows”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s