Hur gick årets utmaningar?

Nu har det blivit dags att sammanfatta hur det har gått i årets utmaningar och det har faktiskt gått riktigt bra. För en gångs skull, vill jag nästan tillägga. Men det beror nog på att jag lade ribban på en lagom nivå samt att jag valde utmaningar som jag verkligen var intresserad av. Här kan ni se sammanfattningen av hela året.

readingparissnowJag blev klar med min Goodreads Reading Challenge redan i början av december och hann därför med några böcker fler än jag siktat på. Jag deltog i hela tre Readathon under 2016. Min Anne of Green Gables Reading Challenge gick även den över förväntan. Jag läste inte bara böckerna om Anne, utan även novellsamlingarna och de två böcker jag hade kvar om Emily. Däremot gick det inte alls med min tanke att läsa månadsboken från The English Bookshop.

Under året har jag avslutat 13 serier och läst ikapp till sista utgivna boken i 11 serier. Det är jag väldigt nöjd med och den här utmaningen har varit en bra morot som fått mig att ta tag i böcker som jag bara skjutit upp.

Imorgon skriver jag om vilka böcker som jag tycker har varit bäst under året!

One Reply to “Hur gick årets utmaningar?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s