Sammanfattning

Fast egentligen finns det inte så mycket att sammanfatta för det har gått uruselt för mig under läs-it-snow. Jag var så taggad innan och läste relativt intensivt för att bli färdig med det jag höll på med och sedan var det som om luften gick ur mig lite.

icebubblesnow
Fryst såpbubbla 🙂

Jag hade tänkt läsa Dödens port av Rick Riordan, men jag hann inte mer än ett par sidor in i den förrän jag insåg att den kändes helt fel. Det var inte alls vad jag var sugen på. Så då plockade jag upp The book of life av Deborah Harkness som jag tänkt läsa hela året. Jag hade väl någon förhoppning om att jag skulle dras in i den och plöja den under läs-it-snow.

Men så blev det inte. Jag läste 197 sidor i den. Dessutom läste jag Tams svåra prov på 118 sidor av Jo Salmson för barnen och så hann vi börja med Astrid Lindgrens Bröderna Lejonhjärta. Den hann vi läsa 41 sidor ur. Totalt blev det 356 sidor vilket inte var så illa ändå, men då var det Tam som lyfte upp det.

3 Replies to “Sammanfattning”

  1. Ibland blir det inte som man tänkt sig.För mig var det tvärtom, läste mer än vad jag trott.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s