Bästa brittiska tv-serien

DrWhoTVScienceFictionCollageLyrans Noblesser kör igång sin utmaning efter juluppehållet med att fråga vilken brittisk tv-serie som vi tycker är bäst. Det är ju snudd på omöjligt att svara på för det finns ju så många bra. Morden i Midsomer. Lewis, Morse, Unge kommisarie Morse, Misfits, Kalla fötter, Barnmorskan i East End, Huset Eliot, Sherlock, Downton Abbey med mera.

Men eftersom man bara får välja en så säger jag Doctor Who. Älskart! Och nu har sonen börjat gilla det också så vi kan titta tillsammans.

12 thoughts on “Bästa brittiska tv-serien

 1. Jag provade ett Doctor Who-avsnitt en eftermiddag när jag var sjuk, men för mig, som inte kände till något alls, blev det bara rörigt 🙂 Det har inte blivit fler avsnitt efter det.

  Gilla

  1. Det kan jag förstå. Jag började på säsong 1 från 2007 (serien går ju tillbaka till 60-talet) och då blev det begripligt. Tyvärr finns det inte kvar på Netflix.

   Gilla

 2. Dr Who har jag börjat titta på, sett en säsong än så länge och jag gillar det skarpt. Valde inte denna just för att jag bara sett en säsong än så länge =) Men det är en stark kandidat till favorit =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s