Sätt mig i brand!

Jag blir hellre skjuten medan jag skriker efter rättvisa än dör ensam i ett fängelse jag har byggt åt mig själv.

Juliette är en av de få som överlever kriget och hon är fylld av hämndbegär. Hon vill döda mannen som mördat hennes vänner och orsakat så mycket lidande för människorna runt omkring honom. Och framför allt vill hon knäcka Återetablissemanget så att människor kan få leva i frihet.

tahereh-mafiVid sin sida och som medhjälpare i hennes uppdrag har Juliette någon som ingen skulle kunnat föreställa sig: överbefälhavaren Warner. Och de elektriska känslorna mellan dem växer sig allt starkare.

Först av allt måste jag säga att jag älskar Kenji. Han är helt underbar och en anledning till att jag tyckte så mycket om den här serien.

Sedan måste jag nämna att jag sträckläste den här boken på en dag. Den var jättespännande och fick mig att skratta högt flera gånger. Hoppas verkligen att Mafi är på gång med något mer för hon är en fantastiskt talangfull författare.

Betyg: 4/5

One thought on “Sätt mig i brand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s