The harvest man

I´m saying he took these poor people apart a little at a time, while they lay there helplessly and they may even watched him do it.

alexgrecianKommissarie Day har kontorsjobb efter skadan han åsamkades och börjar sakta, men säkert, få alkoholproblem. Hammersmith har fått sparken från polisen, men när ännu en sadistisk seriemördare börjar härja i London behövs deras kompetens. Är det så att Jack the Ripper lever trots allt eller är det någon annan som har samma böjelser som han?

Jag tvekar alltid lite när jag börjar på Alex Grecians böcker, för det första man möter är mördaren som är en otroligt obehaglig person. Men när jag kommer till nästa kapitel, där jag får träffa de karaktärer som jag tycker så mycket om känns det bättre igen. Och jag måste ju få veta hur det ska gå för dem!

Men den här gången räckte inte det till. Jag var tvungen att sluta läsa The harvest man och börja på en annan bok bara för att få respit från besöken i mördarens huvud. Och när jag fick lite distans så insåg jag att jag inte hade någon lust att läsa vidare. Ingen lust alls att läsa detaljerade skildringar om sadistiskt våld och därför kommer jag inte fortsätta vare sig på boken eller serien.

Betyg: 0/5

3 Replies to “The harvest man”

  1. En del deckarförfattare frossar lite väl mycket i våldsbeskrivningar. Jag är inte känslig men ibland blir det för mycket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s