Arbetsliv

sherlockholmesVilken bok börjar jag tänka på när jag hör ordet arbetsliv frågar Kulturkollo? Ingen alls. Kanske för att de flesta av de böcker som jag läser handlar om hur en okunnig person mot sin vilja dras in i ett äventyr (som för det mesta inbegriper magi av något slag). Kanske för att jag inte arbetat på 3,5 år så att hela konceptet börjar kännas främmande.

Men efter lite funderingar kom jag att tänka på Sherlock Holmes. Hans yrke är att vara detektiv, men det är också hela hans liv. Än så länge har jag bara läst A study in scarlet, men jag ska definitivt läsa mer om honom. Och jag älskar tv-versionerna, både den amerikanska och den brittiska.

sherlockholmes

9 thoughts on “Arbetsliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s