Arbetsliv

sherlockholmesVilken bok börjar jag tänka på när jag hör ordet arbetsliv frågar Kulturkollo? Ingen alls. Kanske för att de flesta av de böcker som jag läser handlar om hur en okunnig person mot sin vilja dras in i ett äventyr (som för det mesta inbegriper magi av något slag). Kanske för att jag inte arbetat på 3,5 år så att hela konceptet börjar kännas främmande.

Men efter lite funderingar kom jag att tänka på Sherlock Holmes. Hans yrke är att vara detektiv, men det är också hela hans liv. Än så länge har jag bara läst A study in scarlet, men jag ska definitivt läsa mer om honom. Och jag älskar tv-versionerna, både den amerikanska och den brittiska.

sherlockholmes

 1. Gillar också Sherlock! Elementary har jag en säsong osedd av och den passar precis nu i kalla februari.

  Gilla

  Svara

  1. Håller också på med den! Passar verkligen perfekt. 🙂

   Gilla

   Svara

 2. Älskar båda på sitt sätt. Sherlock Holmes är nog verkligen typen som tar med sig arbetet hem hela tiden.

  Gilla

  Svara

 3. Ja, Sherlock Holmes är verkligen detektiv in i minsta cell 🙂

  Gilla

  Svara

 4. Sherlock Holmes är en fascinerande typ.

  Gilla

  Svara

 5. Det var ett bra exempel :). Jag gillar både att läsa hans böcker och se filmer och serier om honom.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: