Empire of storms

She was a liar, and a murderer, and a thief and Aelin had a feeling she´d be called much worse by the end of this war.

maascoverAelin når Terrasen med sina vänner, men inser snabbt att hon inte är välkommen där av de andra adelsfamiljerna. Inte utan betydelsefulla allianser som backar upp henne i allafall. Så de får ge sig ut på vägarna igen för hitta dem.

Men det finns egentligen ingen tid för politik för häxorna och Valgsoldaterna är redo att anfalla människornas länder. Manon och Elida försöker finna sin plats i kaoset samtidigt som Dorian kämpar med att kontrollera sin magi. Dessutom finns det ännu en fiende som närmar sig dem. Någon som får deras odds att gå från att vara dåliga till katastrofala.

aelinswordmaasEmpire of storms är Sarah J. Maas femte bok i serien. Den gavs ut i september 2016 och nästa bok, som inte fått någon titel än, planeras till maj 2018. Maas har verkligen hög produktionstakt, vilket jag är väldigt tacksam för.

Jag älskar verkligen den här serien! Karaktärerna, miljöerna, att vad som är ont eller gott inte alltid är helt självklart. Och så alla oväntade händelser som jag som läsare aldrig kunnat förutse (det är så uppfriskande med författare som inte följer mallen).

Betyg: 4,5/5

One Reply to “Empire of storms”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s