Svacka

DepressionHelt plötsligt ramlar jag ner i en depression igen. Det går snabbt. Det börjar med ökad oro medan jag blir allt mer tungsint och trött. Inget känns roligt, inte ens att läsa. Jag vill bara vara ifred. Om jag inte haft barnen skulle jag nog inte komma ur sängen överhuvudtaget.

Men det är så här bipolär sjukdom är och tyvärr är det inget som läker ut. Och även om Aftonbladet skriver om det nu igen så är antidepressiva inga lyckopiller (kunskapsnivån på den tidningen är verkligen bedrövlig), men jag önskar att de vore det. Jag önskar att de mediciner som jag, och alla andra bipolare, behöver fanns. Och de som alla andra sjuka behöver också för den delen.

2 Replies to “Svacka”

  1. Så ledsamt! Jag vet inte vad jag ska säga, men jag hoppas att depressionen snart är genomliden och att du inte tvekar att söka hjälp om det känns alltför svårt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s