Sune och roboten Rudolf

Pappa tappar taget längst upp i gungbågen och fladdrar iväg som en död långkalsong i en storm.

SörenOlssonAndersJacobssonSune har förstått hur det hela hänger ihop. Hans pappa måste vara en robot och han bestämmer sig för att avslöja detta. Lillebror Håkan får veta hans misstankar och bestämmer sig för att hjälpa till.

Det är verkligen ett elände med böcker som är så roliga att man gaskrattar mest hela tiden. Även om man tanken är att man ska få sig själv och barnen att varva ner och till slut somna så blir det istället så att man blir piggare och piggare. Så var det för oss när jag högläste Sune och roboten Rudolf för barnen. Alla ville bara läsa ett kapitel till hela tiden.

Samtidigt är det en gudagåva när barnen dyker ner i sängen efter tandborstningen (som genomförs utan klagomål) för att få höra mer om Sune, Håkan Bråkan och klantiga Rudolf. Vi kommer definitivt läsa fler böcker om Sune!

Betyg: 3/5

One thought on “Sune och roboten Rudolf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s