Märta ❤

Ikväll har Märta, min mans mormor, somnat in efter 97 år på denna jord.

Hon var en av de snällaste människor jag någonsin mött, om inte den snällaste. Jag lärde mig så mycket av henne. Dock inte att spela mah-jong, även om Märta gjorde ett tappert försök att lära mig. ☺

De sista åren av sitt liv glömde hon sakta bort oss på grund av demens. Först mina barn, sedan glömde hon vem jag var och slutligen även min man. Det är konstigt när någon man älskar inte känner igen en och att se hur ens relation till henne långsamt försvinner. Men även om sjukdomen berövade henne mycket så var hon fortfarande sig lik. Varm, omtänksam och otroligt rar. En solstråle!

PicsArt_05-30-11.57.37

4 thoughts on “Märta ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s