Helgfrågan

Idag ger jag mig på Mias helgfråga:
Vad kan störa din läsning? Bonusfråga: Brukar ni fira Sveriges nationaldag?
StonesForrestJag blir störd av mobilen och teven som har en förmåga att locka mig trots att jag egentligen vill tillbringa tid med att läsa.
När det gäller ljud är jag ganska härdad så de spelar ingen större roll om jag läser en pappersbok. Men om jag lyssnar på en ljudbok får det inte vara en massa oljud för då hör jag ingenting på grund av min tinnitus.
Nej, vi brukar inte fira Sveriges nationaldag. Ärligt talat vet jag inte ens hur man gör om vi skulle få för oss att försöka. Förmodligen kommer vi vara i stugan och mysa och det är en fest i sig.
 1. Mobilen stör min läsning! Och stress! Detta att känna att man alltid ska vara uppkopplad och nåbar. Det gäller att ta kommando över detta så att man kan göra det man vill – läsa. Så ljudlös på mobilen och lämna den i ett annat rum. Bra med en läshörna med skön belysning i lugn miljö där ingenting får lov att störa. ❤👍📚

  Gilla

  Svara

  1. Det var bra råd! Ska testa dem.

   Liked by 1 person

   Svara

 2. Är det inte lite sorgligt att man inte vet hur man ska göra för att fira vår nationaldag?

  Gilla

  Svara

  1. Ja, det är det verkligen. Det är så fint så som de har det i t ex Norge.

   Gilla

   Svara

 3. Dator, mobil och tv-serier stjäl mycket av min lästid. När jag läser vill jag däremot ha det rätt tyst omkring mig, men om det är en riktigt bra bok jag läser så störs jag inte alls av ljud runtomkring mig.

  Gilla

  Svara

  1. Då blir man helt uppslukad. 🙂

   Gilla

   Svara

 4. viss läsning absorberar en ju helt.
  jag tycker att vi skulle ha ett ordentligt nationellt nationaldagsfirande. jag uppsöker gärna något firande om det finns i min närhet

  Gilla

  Svara

  1. Det låter som en bra idé!

   Gilla

   Svara

 5. Förr var det stor fest där jag bor men nu är det tyvärr minimerat.

  Gilla

  Svara

  1. Trist att sånt försvinner.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: