Sommarläsning

PicsArt_06-13-04.11.58I år är jag inte ensam i familjen om att planera sommarläsningen utan jag har fått sällskap av 7-åringen.

Han fick med en lapp hem från skolan om bibliotekets sommartävling och -utmaning och ville genast vara med. Det är klart att det är extra kul när man nyss lärt sig läsa. Så vi åkte till biblioteket och lånade en hög med böcker.

Mitt problem är att jag vill läsa allt. Jag har definitivt mer böcker från biblioteket och hemifrån än jag kommer hinna läsa i sommar, men jag klarar ändå inte av att välja bort någon. Jag vill läsa dem alla – nu!

Därför ska jag försöka begränsa mitt störningsmoment nummer ett: sociala medier. Det är speciellt twitter och facebook som tar tid då det förekommer intressanta länkar till artiklar. Så jag ska hålla mig utloggad från och med nu. Så gott det går. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s