Nellons läs-a-lot

Återigen upptäcker jag en läs-a-lot i sista minuten och jag är tacksam att jag hinner hänga på. Det är Nellon som håller i den och den började redan vid tolvslaget inatt. Den håller på till och med 12 juli och man ska ha egna mål samt räkna sidor.

GirlReadingLegsUp

Det känns perfekt nu när vädret är tråkigt och jag har så mycket bra böcker med mig. I första hand ska jag avsluta Her royal spyness av Rhys Bowen och därefter vill jag läsa Surprised by truth av Patrick Madrid, Angel of storms av Trudi Canavan och Assassins apprentice av Robin Hobb.

Jag kommer aldrig hinna med alla, men det är vad jag ska inrikta mig på. För övrigt har jag inga speciella mål, ”bara” att njuta av att läsa.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s