Någon måste stoppa Ivy Pocket

”Jag gråter inte, Pocket. Bara så att du vet.”

”Givetvis inte, kära du. Ditt ansikte gör sig bara av med överflödig vätska. Händer mig också ibland.”

nagon-maste-stoppa-ivy-pocket

Ivy är ouppfostrad, ful i munnen och samtidigt så dum att hon inte inser något av detta. Dessutom har hon en talang för att trassla till det för sig själv. Sammantaget blir det en mycket roande läsning!

Ivy har för första gången i sitt liv fått föräldrar och hon är så inställd på att leva ett lyckligt liv med dem att hon vägrar ta in att de är egoistiska, kalla och utnyttjar henne. Övernaturliga och naturliga mysterier hopar sig runt Ivy och hon får fullt upp med att lösa dem. Och överleva.

Det gjorde ont i mig att Ivys adoptivföräldrar betedde sig så och att hon gjorde allt för att bortförklara deras beteende. Det fick mig att se på hennes beteende på ett annat sätt, att det kanske är ett sätt att skydda sig och överleva. Men trots detta tyckte jag att Någon måste stoppa Ivy Pocket var både rolig och spännande.

Betyg: 3,5/5

One Reply to “Någon måste stoppa Ivy Pocket”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s