Dopgåva

Igår döptes min fina lilla brorsdotter och jag ville visa vad hon fick av min familj i dopgåva. Fotot heter Morning star och är taget av den otroligt talangfulla Kristyn Brown (och det är från hennes sida jag har lånat bilden). Följ länken och titta på hennes fantastiska foton!

MorningStarKristynBrownGåvan är extra passande för barnet döptes på den katolska helgdagen Jungfru Marie himmelsfärd och har Maria som extranamn (precis som jag och min mormor samt att det är hennes mammas tilltalsnamn). Dessutom är Jungfru Maria väldigt speciell för katoliker i allmänhet och min svägerska synnerhet.

Hon heter även Kairos som är ett grekiskt ord som inom kristendomen syftar på något speciellt tidpunkt som kommer från Gud och som förändrar livet för alltid. Från kvantitet till kvalitet. Så otroligt fint!

Jag hoppas att hon ska finna glädje och tröst i tavlan och att den ska följa henne genom livet vart det än för henne.

4 Replies to “Dopgåva”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s