Angel of storms

Her heart had frozen. How can he have the same name? Doubts crowded in. Surely that was too great a coincidence.

PicsArt_07-15-05.43.09

Det har gått ungefär fem år sedan Thief´s magic slutade och Rielle har utbildat sig till konstväverska. Staden hon befinner sig i är belägrad och hon svälter tillsammans med befolkningen när hennes Ängel plötsligt kommer dit. Hon får välja om hon vill följa med till hans värld och utöva sitt yrke där, vilket hon tackar ja till, men förlorar nästan livet på kuppen.

Tyen har studerat och undervisat på en magiskola när Raen plötsligt återvänder. Några av hans vänner startar en motståndsrörelse, men han är inte intresserad. Men Raen söker upp honom och de kommer överens om att Tyen ska spionera på rebellerna i gengäld mot att Raen försöker hitta ett sätt att bota Vella.

Allt detta är bara början på det äventyr som de båda får uppleva i Angel of storms av Trudi Canavan och kanske är det så att deras vägar kommer korsas. Till slut!

GirlWomanShawlGreenDetta var en mycket värdig uppföljare till Thiefs magic och jag tyckte att den var väldigt spännande och intressant. Alla dessa människor, världar och kulturer var så fascinerande! Men samtidigt lite förvirrande. Och jag tyckte mer om att läsa om vad som hände Rielle, även om Tyen absolut inte var tråkig. Det berodde nog på att det hände Rielle så otroligt mycket!

Den tredje boken i serien Millenium´s rule heter Successor´s promise och släpps den 19 september i år. Och tydligen så blir det ytterligare, minst, en bok till och den har titeln Maker´s curse. Mycket att se fram emot med andra ord. 🙂

Betyg: 4/5

2 thoughts on “Angel of storms

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s