Månadsrapport September 2017

Antal lästa böcker: 2

Tegelsten (>500 s): mentalillness

Recensionsexemplar: 

Oavslutade: –

Bäst: –

Sämst: –

Överraskning: –

Utmaningar: –

Kommentar: Som du ser har jag knappt läst alls den här månaden. Jag har varit nedstämd och haft mycket ångest så trots att jag ville läsa mina böcker så kunde jag inte förmå mig att göra det. Allt har känts så motigt att det varit en ansträngning att klara av det vardagliga. Jag hatar verkligen den här sjukdomen. Den förstör allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: