Helgfrågan

Vad tycker ni om valet av Nobelpristagare 2017?

Kan ni tänka er att läsa något av denna författare?

Var det någon annan du hellre sett fått priset?

DyrhamParkLibraryDetta frågar Mia i sin helgfråga och jag tycker att det var ett bra val. Jag har lånat Återstoden av dagen och börjat läsa den och än så länge är jag nöjd med det som jag har läst. Jag har ju sett filmen för många år sedan och tyckte den var riktigt bra. Nu när jag läser ser jag Hopkins, Thompson och de brittiska miljöerna framför mig.

Jag har egentligen inga önskemål när det gäller vem som får Nobelpriset i litteratur för det är alltid kul att överraskas och utforska en ny författare. Men jag skulle tycka det vore otroligt roligt om Neil Gaiman fick priset för han är lysande. Men det lär väl inte hända då han skriver fantasy och det är väl inte fint nog.

12 thoughts on “Helgfrågan

  1. Neil Gaiman har jag svårt för. Margaret Atwood som ständigt nämns i nobelprissammanhang skriver ju SF – bland mycket annat, förstås – så det är inte säkert att fantasy skulle vara ett hinder i och för sig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s