Vargarna i väggen

På dagen kände Lucy blickar, ögon som iakttog henne ur sprickorna och hålen i väggen.

NeilGaimanLucy bor med sin mamma, pappa och bror i ett hus där det plötsligt flyttar in vargar i väggarna. Men ingen tror på Lucy när hon berättar det. De kommer med andra förklaringar till de konstiga ljuden, men säger samtidigt att om det är vargar och de kommer ut så är det klippt. Och så en dag kommer vargarna ut ur väggarna.

Vargarna i väggen är en bilderbok som Neil Gaiman gjort tillsammans med Dave McKean. I början gav den mig en kuslig känsla, men längre in i den blev den riktigt komisk. Och jag gillade de annorlunda bilderna där fotografier och teckningar blandades.

Betyg: 4/5

 

One Reply to “Vargarna i väggen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s