Uppdrag höstmys

Veckans utmaning hos Kulturkollo handlar om vad man gör för att få till det bästa höstmyset.

WomanGirlReadBookPaintingSå här tänker jag mig en riktigt mysig höstkväll. Jag sitter i soffan i vardagsrummet eller schäslongen i datarummet och mysbyxor är fullständigt nödvändigt. Och en skön filt. Ibland tänder jag ljus. Kanske dricker jag te eller kaffe eller bara vatten.

Om jag är själv så har jag säkert på min låtlista med klassiska favoriter, men det troligaste är att barnen eller maken sitter intill med teven på. Det kan alltså vara tv-spel, youtube eller sport som hörs i bakgrunden, men det är lika mysigt det. Bara att få vara tillsammans är härligt.

Nu blir jag riktigt sugen att få en sådan här kväll till stånd. Men som vanligt är mobilen och sociala medier det största hindret för både mys och läsning så det bästa är att lägga den på övervåningen.

4 Replies to “Uppdrag höstmys”

  1. Det är ganska trevligt det där med att sitta tillsammans i samma rum, fast titta på olika saker. Det är ett underskattat mys! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s