Den här helgen

Vad läser du nu? Vad ska du göra i helgen?

Som vanligt läser jag en massa böcker, men med olika grader av engagemang. Jag läser Fem och sjörövarskatten för barnen, men främst läser jag Tower of dawn av Sarah J. Maas och Time riders av Alex Scarrow. Båda två är lika spännande och pockar på min uppmärksamhet.

DorisWinstonMaasScarrowCat

 Idag ska jag ta det lugnt och helst inte göra något alls. Läsa lite, äta tacos med familjen och se en film på kvällen. Titta på kattungarna när de brottas med varandra.

Imorgon är det mässa på förmiddagen och efter den får vi mat och fika hos mina föräldrar. Dessutom kommer lillebror och hans tjej vilket är väldigt kul! Förhoppningsvis har de med sig några bilder på hundvalpen som snart flyttar hem till dem.

20 Replies to “Den här helgen”

  1. Låter som en fin helg!
    Lite avundsjuk på Maas, jag är själv så himla usel på att läsa på engelska att det sällan blir bra, så jag måste vänta på översättningar…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s