4 = Mycket bra, Deckare

A royal pain

I stod there with my head on his shoulder, feeling the comforting firmness of his arms around me and realizing at the same time how strange this was. I believe it must have been the first time in my life that a relative actually hugged me and comforted me. 

BowenGeorgie kämpar för att försörja sig när drottningen bjuder in henne på te för att be henne att ta hand om en ung tysk prinsessa som ska komma på besök. Tanken är att prinsessan ska få Prinsen av Wales att överge Mrs Simpson. Och drottningen säger man inte nej till, även om man inte har en krona på banken. Så hon tar emot Hanni i sitt hem och det dröjer inte länge innan den festsugna och pojktokiga gästen har trasslat till deras liv rejält.

Detta var precis vad jag behövde just nu! Att få dyka ner i Georgies liv och bara mysa i hennes värld av kungligheter, jetsetare och brott. Speciellt älskar jag hennes snälla, trygga morfar som alltid finns där för henne (till skillnad från hennes bror).Georgie1930

A royal pain är skriven av Rhys Bowen och är bok nummer två i The royal spyness-serien. Jag har en bok till i serien i min bokhylla och jag tror nog inte att jag kan vänta speciellt länge med att läsa den. Ibland, när livet är jobbigt, så är det så skönt att ta sin tillflykt till något tryggt och stabilt och Georgie är så sympatisk.

Betyg: 4/5

En reaktion till “A royal pain”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s