Lucka 18

Se, jag sänder min budbärare, han skall bana väg för mig. Plötsligt skall han komma till sitt tempel, den härskare som ni ber om, den förbundets budbärare som ni begär. Se, han kommer, säger Herren Sebaot.

Men vem kan uthärda dagen då han kommer? Vem kan bestå när han visar sig? Han är som smältarens eld, som tvättarnas lut, han sätter sig ner likt den som smälter och renar silver. Han skall rena leviterna och luttra dem som guld och silver, så att de kan bära fram offergåvor åt Herren på det rätta sättet. Då skall Judas och Jerusalems offergåvor behaga Herren som i forna dagar, i gången tid.

Jag kommer till er för att hålla dom, och utan dröjsmål skall jag ställa trollkarlar, äktenskapsbrytare och menedare till svars och alla som förtrycker daglönare, änkor och faderlösa och som förfördelar invandrare – alla dem som inte fruktar mig, säger Herren Sebaot. Jag, Herren, har inte förändrats, och ni, Jakobs barn, är som ni alltid har varit:

Mal 3:1-6

Du ska ha julfest och kan bjuda tio påhittade karaktärer. Vilka bjuder du?

ChristmasCookieCandyDen som jag kommer att tänka på först är Albus Dumbledore för han verkar vara en riktigt partynisse. Sedan skulle jag vilja ha med Ruth Galloway samt Merry och Pippin. Jag skulle även vilja bjuda Matrim Cauthon, Armand Gamache, Lady Georgiana, Ivy Pocket, Jace Herondale och Nanna Ogg.

Jag tror att det är en bra blandning av fartiga, roliga och lite slagfärdiga personer som man säkert kan ha riktigt trevligt med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s