Månadsrapport December 2017

Antal lästa böcker: 12

Pratchett
Snyggaste omslaget!

Tegelsten (>500 s): 

Recensionsexemplar: 

Oavslutade: 

Bäst: Pratchett!

Sämst: Forbes. 😝

Överraskning: Florence Nightingales bok var väldigt intressant.

Utmaningar: Jag har resignerat totalt när det gäller dem.

Kommentar: Jag avslutade mitt twitterkonto redan tidigt i månaden för jag upplevde att jag ”fastnade” i den. Intressanta människors diskussioner och ett sätt att hänga med i nyhetsflödet tog alldeles för mycket tid. Vändningen kom en kväll när jag övertalade sonen att överge datorn och umgås med familjen. Han satte sig intill mig och ville att jag skulle lägga armen om honom för extra mys. Och vad gjorde jag?

Jag sa nej för jag behövde högerhanden för att twittra. Det var först senare som jag insåg att jag prioriterat twitter framför mitt barn och agerat tvärt emot vad jag sagt till honom. Jag skämdes som en hund och inaktiverade kontot direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s