Utmaningar 2018

Min bokhylla är full av olästa böcker som jag är jättesugen på att läsa. Jag har tidigare haft utmaningar att avsluta serier och läsa hyllvärmare och då har det faktiskt blivit av att jag läst de böcker som jag har.

BookStackDrawingTBR

Men jag blir distraherad alldeles för lätt av nyutkomna böcker och sånt som jag hittar på biblioteket. Eller nya böcker som jag köper. Tror att jag måste lära mig att prioritera det som jag verkligen vill läsa.

Så i år ska min enda utmaning, förutom den numera klassiska Goodreads Reading Challenge (där målet i 80 böcker), vara att läsa de böcker jag har och korta ner min To Be Read-lista något. Jag hoppas kunna läsa två hyllvärmare per månad. Det ska bli riktigt kul.

Dessutom ska jag försöka mig på ett köpstopp för det här blivit lite väl mycket köpande det sista året. Jag gör ett undantag för att använda eventuella presentkort som jag får.

Förutom detta så vill jag skriva oftare i min dagbok. Förr skrev jag regelbundet, men de senaste åren har det blivit långt mellan inläggen. Det är så skönt att få skriva av sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s