Tower of dawn

– You must enter where you fear to tread.

Yrene knew what she had to do. And wished she didn´t.

MaasDorisCatKitten
Doris!

Tower of dawn börjar med att Chaol och Nesryn anländer till den Södra Kontinenten där de hoppas få stöd i kriget mot Valg. De hoppas även att landets omtalade och kunniga helare ska bota skadan på Chaols rygg. Men som väntat är det mycket mer komplicerat än de kunnat tro och deras fiende verkar följt med dem.

Sarah J. Maas är verkligen helt otrolig författare som klarar av att skriva så mycket och som håller sådan hög kvalité. Jag njöt verkligen av den här boken och tyckte det var roligt att uppleva de kulturer som Maas byggde upp. Speciellt Torre och de kloka katterna i biblioteket.

MaasNesrynWarriorWoman
Nesryn

Men jag väntade hela tiden, men allt mindre ju längre in i boken som jag kom, på att fokuset skulle vändas mot Aelin och de andra i Erilea. Det hände aldrig vilket gör att jag inte fick något svar på hur det skulle gå för Aelin. Så cliffhangern från förra boken fortsätter.

Nästa bok, som fortfarande inte har fått någon titel, ska ges ut 4 september 2018. Den är också en tegelsten och ska enligt Goodreads vara på 702 sidor. Spännande!

Betyg: 4/5

2 Replies to “Tower of dawn”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s