3 = Bra, 6-9 år

Sune och klantpappan

– Aldrig i livet, muttrade Rudolf. Laga bilen kan jag göra själv!

Mamma sa ingenting. Hon tog bara på sig skorna och gick på en långpromenad.

JacobssonOlssonSune är lite orolig över att han en dag kommer bli lika hopplöst klantig som sin pappa. För det spelar ingen roll vad Rudolf försöker sig på så slutar det med katastrof. Men som tur är finns ju den söta Mariam som får honom att tänka på annat.

Sune och klantpappan, skriven av Sören Olsson och Anders Jacobsson, är en lättläst och rolig bok. Det gick väldigt fort att läsa den för barnen ville aldrig somna. De ville bara höra lite mer, ett kapitel till eller ett halvt.JacobssonOlssonHaber

Rudolf är min favorit i familjen Andersson. Han är så underbar när han ska vara praktisk och händig och så går allt åt skogen. Peter Haber fångade Rudolf paniska hysteri helt perfekt och det är honom jag ser framför mig när vi läser om Anderssons.

Betyg: 3/5

En reaktion till “Sune och klantpappan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s