Folkmord på kristna

Jag skrev ett tidigare inlägg om Open Doors lista över länder som förföljer kristna och nu följer jag upp med några filmer från youtube. Jag har försökt välja så aktuella filmer som möjligt. Den sista är inte lämplig för barn, men de andra är ok.

Donera gärna till Aid to the church in need som bland annat hjälper kyrkor och kristna på plats. Här hittar du en lista över islamiska dåd riktade mot kristna (de är inte de enda som ger sig på kristna, men informationen känns relevant).

 

Den 19/1 förstördes Mariastatyn utanför katolska kyrkan i Växjö  och jag kunde inte låta bli att undra om det var ett ”pojkstreck” eller om den som gjorde det har den typ av åsikter om kristna som man ser i filmerna ovan. Församlingen har i alla fall valt att se det som ett hatbrott.

Det finns redan många fall här i Sverige där kristna behandlats illa av muslimer, speciellt i skolorna. Judarna har ju drabbats av importerade fördomar så varför skulle kristna vara förskonade? Men i ärlighetens namn kan det även vara vänsterextremister då de är kända för att, förutom att vara De Goda, attackera judar. Men jag vet inte om de gett sig på kristna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: