Time Riders

– Öh…du menar att tyskarna vann andra världskriget? föreslog Maddy.

– Mer än så, Madelaine; det verkar som om de också erövrade USA.

ScarrowLiam, Maddy och Sal rekryteras från olika platser och tidpunkter för att bli Time Riders. Deras uppdrag är att resa till de tillfällen där tidsresenärer har förändrat det förflutna och gjort så att världen utvecklats annorlunda. Det har bland annat lett till att framtidens New York är en övergiven spökstad.

Time Riders är skriven av Alex Scarrow och än så länge finns det nio böcker i den här serien (de tre första finns på svenska). Det är en häftig berättelse full av fart och de tre huvudpersonernas situation fick mig genast att känna sympati för dem. Samt att de var så unga och fick hantera ett så svårt och farligt uppdrag. De fick verkligen världens öde på sina axlar!OutOfTimeGirlClock

I slutet var den så sanslöst spännande att jag knappt kunde sitta stilla, men det är för svårt att läsa när man hoppar upp och ner. Miljöbeskrivningen var verkligen realistisk och skrämmande! Den här serien ska jag definitivt fortsätta läsa!

Betyg: 5/5

 

 

 1. En serie man inte hör så mycket om av svenska läsare, men väldigt bra. Jag gillar den också jättemycket.

  Gilla

  Svara

  1. Hoppas fler upptäcker den!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: