Katie Hopkins

Jag ska medge att jag inte tyckte om Katie Hopkins först. Hon var lite väl frispråkig och jag tyckte att hon mest oförskämd. Men efter ett tag började jag uppskatta henne. Därför delar jag det här fantastiska talet som hon gav i Florida i november 2017. Det fick mig att både skratta och gråta. Talet handlar delvis om Sverige och hennes upplevelser när hon gjorde reportage för Daily Mail här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: