Biblio

Tack vare en annan bokbloggares inlägg, tyvärr minns jag inte ditt namn men jag är mycket tacksam för tipset, har jag börjat använda appen Biblio. Med den kan man låna ljudböcker på sitt lokala bibliotek.

PhoneReadInsteadAppen har en sökfunktion och man kan ladda ner boken för att lyssna offline. Om man lånar en ljudbok via bibliotekets hemsida öppnas appen automatiskt när man vill lyssna. Spelaren minns var i boken man slutade lyssna eller pausade.

Det varierar lite mellan olika bibliotek hur många böcker som man får låna per vecka. Här är det två böcker per vecka och man får ha dem i 28 dagar. Sedan tas de bort automatiskt.

Man kan använda den utomlands och ha den på upp till fem enheter. Jag började lyssna på Den fjärde pakten av Kristina Appelqvist direkt. Den enda nackdelen är att appen hängt sig några gånger och jag saknar att man inte kan pausa uppspelningen från låsskärmen.

Biblio finns både för iphone och android.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s