TV-serier

Här är några serier som jag tycker är väldigt bra och rekommenderar!

X company

Ett gäng brittiska spioner utför uppdrag i Frankrike under andra världskriget. Gruppens medlemmar är intressanta och hamnar ständigt i farliga situationer som inte nödvändigtvis slutar bra. Allt är väldigt realistiskt och spännande.

Finns på Viaplay.

When calls the heartTVCollage

Utspelar sig i slutet av 1800-talet i en liten gruvstad i västra Kanada. Lärarinnan Elizabeth kommer dit för att arbeta, men det blir mycket svårare än hon förväntat sig. Och hon hamnar direkt på kant med staden ridande polis. En mysig serie med lite Road to Avonlea-känsla.

Finns på Netflix.

Timeless

Lucy, professor i historia, vetenskapsmannen Rufus och soldaten Wyatt kallas samman för att stoppa Garcia Flynn, som stulit världens första tidsmaskin och tänker förändra historien. Det nybildade teamet måste stoppa honom. Det är en väldigt spännande och intressant serie med en massa historiska miljöer och personer.

Finns både på Viaplay och Netflix.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s