Hej då FB!

Nu försvinner Mitt Bokliga Liv från Facebook för gott. Jag har försökt slå ihop min personliga sida med bloggens för jag använder knappt FB, men jag lyckades inte. Jag är sällan på FB och det har orsakat problem då jag missat meddelanden som andra skickat till mig där.BookStackCupWindow

Sedan är det hur odemokratiskt och ohederligt som flera sociala medier beter sig mot konservativa. Hur man stänger av och stänger ned personer, ofta efter att vänstergrupper utfört massanmälningar. Kritik mot något/någon eller andra åsikter är inte hat.

Men det här att de samlar information och använder är ju inget nytt. Det gjorde ju Obama också när han valdes. Men ordet data mining är ett roligt nytt ord.

Så följ mig via mail, wordpress, RSS, Instagram eller Bloglovin istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s