Shannaras svärd

Sökandet efter Shannaras svärd hade blivit mer än en fråga om sårad stolthet eller ett uppdrag för att finna en legendarisk symbol. Det hade förvandlats till en farlig och livsviktig på det enda medel som möjligen kunde hjälpa dem att överleva i detta vilda land.

BrooksShea har vuxit upp i lugn och avskildhet med sin adoptivfar och -bror. En dag kommer en främling och berättar sanningen om Sheas bakgrund samt meddelar att han är i fara. Det tvingar ut honom i världen där han möter både faror och hittar nya vänner. Allt för att hitta det svärd som antingen kan rädda dem eller förstöra hela världen.

Jag är så glad över att jag läste Shannaras svärd av Terry Brooks! Den var så bra och korsningen av fantasy och postapokalyps var strålande.

Världsbygget var jättebra och fängslande. Jag letade hela tiden efter spår av vår civilisation som dök upp lite här och var i boken. Karaktärerna var lätta att tycka om och jag vill verkligen fördjupa mig mer i Brooks böcker.

Betyg: 4,5/5

One Reply to “Shannaras svärd”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s