Bockarna Bruse börjar skolan

– Vet ni vem ni ska passa er för? sa dom. Den nya rektorn!

BruseRörvikBarnen tittade lite konstigt på mig när jag lånade Bockarna Bruse börjar skolan på biblioteket för att läsa själv. De är för stora för den och inte alls intresserade så därför lånade jag den till mig själv. De andra böckerna var ju så charmiga och roliga.

Den handlar om att de tre bockarna får ett brev om att de måste börja skolan, vilket de också gör. Men den här boken var inte lika bra som jag förväntade mig så jag blev besviken. Teckningarna var i samma härliga stil som i de tidigare, men det var inte så många detaljer att upptäcka i bilderna och berättelsen kändes lite tunn.

Det kanske är så att jag blivit för stor för Bockarna Bruse också…

Betyg: 2/5

3 Replies to “Bockarna Bruse börjar skolan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s