Barbarians

The takeaway from this is obvious: open borders inevitably lead to the collapse of not just the welfare state, but the whole state, due to over-extended welfare systems.

Southern

När jag först fick Lauren Southerns bok, Barbarians: How baby boomers, migrants and islam screwed my generation, blev jag besviken. Den är så tunn! Men när jag väl började läsa och insåg att den är proppfull med fakta blev jag lättad.

För de som inte är bekant med Lauren så är hon en känd youtuber som vänstern älskar att hata. Hon kallas, naturligtvis, för rasist och alt-right, men det gäller ju för alla som är till höger om Fi numera. Men hon är inte, naturligtvis, inte rasist. Mest är hon bara modig, rolig och smart.

Och jag tyckte verkligen om den här boken! Speciellt att hon hade med fotnoter för det var många saker som jag skulle vilja läsa och lära mig mer om.

Betyg: 5/5

One Reply to “Barbarians”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s