I ljusets makt

Jag kände Mals blod under handflatorna, såg lidandet i hans älskade ansikte. En volkra skrek gällt och triumferande när den borrade ner klorna i mina axlar. Smärtan exploderade genom kroppen.

Och världen  blev vit.

BardugoAlina och Mal har varit bästa vänner sedan barndomen och nu är de på väg mot Ohavet med armén. De ska korsa det och det är inte säkert att de kommer överleva. Och de råkar riktigt illa ut. Deras vänner dör omkring dem och det är snart är det deras tur. Då händer något oförklarligt och helt oväntat!

Jag har haft Leigh Bardugos I ljusets makt på min kindle i en evighet, utan att jag läst den. Så jag lånade den på bibblan och blev hänförd. Vilken värld Bardugo byggt upp! Jag blev stormförtjust direkt!

Det ryska var så nytt och roligt. Och detsamma gäller miljön och magin. Alina var så lätt att tycka om och att respektera trots att hon hamnar i sådana skilda miljöer.

Betyg: 4/5

One Reply to “I ljusets makt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s