Youtube

A swede speaks

Kristen man som pratar om islamism, invandring och yttrandefrihet.

 

Angry foreigner

Eller Arg blatte talar som han kallar sig på svenska. Diskuterar mest läget i Sverige, men även en del psykisk ohälsa. Är väldigt rakt på sak, vilket både är befriande och, ibland, lite vulgärt.

 

Anthony Brian Logan

Intelligent, konservativ man som kommenterar nyheter och politik.

 

Ashton Birdie

Ung, konservativ kvinna som diskuterar politik.

 

Barbara4u2c

Slovensk ung kvinna som flyttat till USA. Sunt förnuft och roliga videos.

 

Gråbröderna i Sverige

Munkarna i Jönköping har gjort en mängd videor om specifika frågor som till exempel hur man ska bete sig i mässan (väldigt bra för en nybörjare). Lägger även ut föredrag.

 

Jordan B. Peterson

Mycket intelligent doktor i psykologi som lägger ut föreläsningar samt kommentarer om yttrandefrihet och kristendom med mera. Hans sätt att debattera är ett föredöme.

 

Lauren Southern

Kanadensiska Lauren diskuterar politik, vänstern och filmar på platser där det händer saker, som i förorten i Paris, i Sydafrika eller på amerikanska universit.

 

Paul Joseph Watson

Konservativ, frispråkig tyckare som ibland lockas av konspirationsteorier. Videon om depression var riktigt korkad, som det ofta är när personer utan kunskap uttalar sig om psykisk ohälsa. Men för det allra mesta är han rolig.

 

PeterSweden

Bosatt i Norge, men rapporterar om Sverige. Har drabbats av Storbritanniens hate speech-lagar och att aktivister förgiftade familjen hund.

 

PragerU

Videor på fem minuter av världens främsta tänkare om historia, ekonomi, politik och vetenskap.

 

Roaming Millenial

Smart och beläst ung kvinna som pratar politik. En av mina favoriter.

 

Steven Crowder

Kultur, politik och intervjuer utan att vara politiskt korrekt. Otroligt rolig! Videon visar deras infiltration av Antifa.

 

The Daily Wire

Politiska konservativa nyheter och kommentarer med bland annat Ben Shapiro. En presentation av honom nedan (från en annan kanal):

 

Tim Pool

Tim reser till platserna där det händer saker samt diskuterar det som sker runt om i världen.

 

The Rubin report

Intervjuer med kända och okända personer om aktuella ämnen, bland annat flera svenskar.

 

Tipping Point With Liz Wheeler

Konservativa och snabbtalande Liz sammanfattar läget i olika aktuella frågor. Kort och kärnfullt.

 

Venghatube

Lillebrors band!

 

Vladimir Jaffe

Uppvuxen i Sovjet och med stor kunskap om socialismen går Vladimir ut med sin kamera för att diskutera med unga socialister. Han är alltid trevlig och respektfull även när de intervjuade blir uppretade.

 

Yoga with Adrienne

Yogavideor för alla. Adrienne har en avslappnad attityd och träningen är inte prestationsinriktad. Ett extra plus är att det är ett minimum av österländsk filosofi och chakran samt att det inte förekommer mantran på sanskrit.