Jag som driver Mitt Bokliga Liv heter Malin. Jag är 37 år gammal och har bloggat om böcker sedan mars 2013. Det finns äldre inlägg här och de kommer från min tidigare blogg som inte var nischad mot böcker och som numera är borttagen.

2011-10-29 14.10.35Jag är gift och mamma till två snabbt växande godingar. Jag arbetar vanligtvis som sjuksköterska inom äldrepsykiatrin, men är långtidssjukskriven. För några år sedan läste jag till Silviasjuksköterska.

Till familjen hör också två äldre kattherrar, Sigge och Gandalf, samt en ung kattdam, Elsa. De hittas på bloggen i kategorin Husdjur och i bildgalleriet.

Jag är nördigt förtjust i böcker och bibliotek, trivs bäst i sommarstugan på landet, är rikligt tatuerad och är kristen med en längtan efter att bli katolik. Min läslista är ändlös, precis som min längtan efter kaffe, lakrits och choklad.

När jag var 11-12 år drabbades jag av min första depression och på det följde social fobi och ätstörningar. Under många år försökte jag hantera det själv och det var inte förrän 2013 som jag fick en diagnos: bipolär sjukdom typ 2. Här skriver jag om hur det påverkar mig och nedan hittar du fakta om om bipolär sjukdom:

One thought on “Hej!

Kommentarer inaktiverade.